Gezocht: Lokale helden voor mini vrij podium bij LeftyGuitars

Op vrijdag 28 april 2017, aan het begin van de Week van de Amateurkunsten, organiseert Poppunt samen met iedereen in Vlaanderen en Brussel die wil meedoen, de tweede editie van Lokale Helden.

Lokale Helden? Da’s dé hoogdag van de muziek. De eerste editie in 2015 zorgde voor maar liefst 1.081 optredens op zo’n 366 locaties in 137 gemeenten op één dag. Iédereen die muziek en z’n lokale scene een warm hart toedraagt kan Lokale Helden mee organiseren. Alle anderen worden uitgenodigd om op 28 april 2017 hun lokaal talent én de buurt te gaan (her)ontdekken.

Putte doet dit jaar voor de eerste keer mee en heeft zich gericht op de handelaars van de gemeente.  

Uiteraard zal LeftyGuitars aan dit initiatief deelnemen en organiseren we die dag een mini vrij podium voor een aantal muzikanten uit de gemeente Putte (ook Beerzel, Grasheide en Peulis).  

Bij voorkeur zouden we hier graag een aantal gitaristen aan het werk zien, maar andere muzikale acts kunnen ook.  Ingeval van een band dient het om een 'light' of acoustische setup te gaan.  De optredens zouden doorgaan tussen 16u en 18u30.  Naargelang het aantal deelnemers zullen de optredens +/- 15 à 20 minuten duren.

Wij zorgen voor licht en geluid.  En voor de muzikanten wordt een hapje en een drankje voorzien, alsook een verrassingspakketje met gitaaraccessoires.

Voel je je geroepen om op 28 april een aantal songs te komen brengen in onze winkel, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar: [email protected]

 

 

lokale helden.jpg